Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Ο βιασμός της Κοκκινοσκουφίτσας συμμετέχει στα βραβεία κοινού Public





Για 5η συνεχή χρονιά τα Βραβεία Βιβλίου Public δίνουν «βήμα» στο αναγνωστικό κοινό ώστε να αναδείξει τα αγαπημένα του βιβλία για τη χρονιά που μας πέρασε (2017) αλλά και το αγαπημένο του ανεξάρτητο βιβλιοπωλείο. O καθένας από εμάς ανάλογα με το τι βιβλία διαβάζει μπορεί να ψηφίσει μέσα από δέκα διαφορετικές κατηγορίες και επιπλέον αυτή του ανεξάρτητου βιβλιοπωλείου.


Φέτος, έχω την χαρά και την τιμή να συμμετέχω και εγώ με το πρώτο μου συγγραφικό πόνημα «Ο Βιασμός της Κοκκινοσκουφίτσας» στην κατηγορία Ελληνικό non- Fiction.


Αν θεωρείτε ότι αξίζω την τιμή να με ψηφίσετε, σ΄αυτή την πρώτη μου προσπάθεια, μπαίνετε στον ακόλουθο σύνδεσμο, πατάτε καταχώριση ψήφου, βάζετε στη συνέχεια το email σας και επιβεβαιώνετε την συμμετοχή σας μέσω του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου (σας έρχεται email από το public- μην ξεχάσετε να το κάνετε γιατί αλλιώς δεν θεωρείτε έγκυρη η συμμετοχή σας στην ψηφοφορία).


Υπενθυμίζω ότι το βιβλίο είναι μια ιστορική έρευνα για τα αόρατα νήματα που συνδέουν τις ιστορίες των πρώτων ανθρώπινων κοινωνιών με τα γνωστά σε μας σήμερα ως παιδικά παραμύθια.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις Άλλωστε Εκδόσεις
Προλογίζει ο συγγραφέας και θεολόγος Παναγιώτης Κάρδαρης.
Eπιμέλεια κειμένου Χριστίνα Δεστούνη.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την στήριξή σας!



Για την ψηφοφορία μπείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://www.publicbookawards.gr/2018/vote2018.php?auto=1&CatID=4&id=29



Με την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας, θα λάβετε την ακόλουθη ενημέρωση:










Γιώτα Χουλιάρα
Δημοσιογράφος
Συγγραφέας του βιβλίου «Ο βιασμός της Κοκκινοσκουφίτσας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.